Proces fermentace jako jeden z pilířů zdravého jídelníčku Možná si ještě mnozí pamatujete na dávná, tmavá venkovská sklepení, naplněná několikalitrovými kameninovými nádobami, ve… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 27. 09. 2022
Rajčata – výborné zpestření letní kuchyně Ať už rajčata kladete na seznam ovoce, či zeleniny (z hlediska botaniky jsou rajčata ovoce, technicky… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 01. 08. 2022
Když je všude spousta cuket Stačí zasít semínka, která ihned ožijí. Zprvu nenápadně, v podobě drobných rašících klíčků, aby posléze zbytněla,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 18. 07. 2022
Kokosový ořech – pochoutka i lék Kokos. Já jej miluji od samého dětství a nyní tento objemný skořápkový plod vyplňuje mnohá… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 23. 06. 2022
Pečená zelenina se sezamovým olejem Tento francouzský recept si zamilujete, a to především díky nápadité chuti marinády se sezamovým olejem…. Country Life Redakce 23. 12. 2021
Základy zdravého RAW Vánočního nepečení Do Vánoc zbývá už jen několik dnů, a to je nejlepší čas na přípravu RAW… Květa Vondráková 19. 12. 2021