Karbanátky z červené čočky

karbose e1634111603188

Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.

Výborné teplé i studené, se zeleninovým salátem, bramborovou kaší nebo v housce jako burger.

Ingredience

Jak na to?

  1. Čočku propláchněte a uvařte dle návodu, může být i rozvařená.
  2. Na oleji nechce zesklovatět nakrájenou střední cibuli a stroužky česneku, přidejte jednu najemno nastrouhanou mrkev a hrst slunečnicových semínek.
  3. Smíchejte s čočkou, přidejte biovejce, jemné ovesné vločky a lžičku citronové kůry, osolte.
  4. Nechte směs odstát 30 minut, pokud je řídká, přidejte strouhanku nebo mouku. Tvarujte karbanátky, smažte z obou stran na oleji.

zdroj: www.countrylife.cz

Zpět nahoru

NOVÉ ČLÁNKY KAŽDÝ TÝDEN ZDARMA NA VÁŠ E-MAIL?

Přihlaste se zdarma k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.