Cukrovka 2. typu – jak pomáhá strava ve středomořském stylu Opět se ukázalo, že zastánci přírodní léčby měli pravdu. V jednom z nejrozsáhlejších náhodných průzkumů… S. L. Baker 07. 09. 2023
Rajčata – výborné zpestření letní kuchyně Ať už rajčata kladete na seznam ovoce, či zeleniny (z hlediska botaniky jsou rajčata ovoce, technicky… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 01. 08. 2022
Když je všude spousta cuket Stačí zasít semínka, která ihned ožijí. Zprvu nenápadně, v podobě drobných rašících klíčků, aby posléze zbytněla,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 18. 07. 2022
Jak uchystat letní želé – zavařeninu, která vás doslova uchvátí Úplně první želé, které jsem ve svém životě vyrobila, mělo základ v hroznovém víně. Pamatuji si,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 29. 06. 2022
Kokosový ořech – pochoutka i lék Kokos. Já jej miluji od samého dětství a nyní tento objemný skořápkový plod vyplňuje mnohá… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 23. 06. 2022
Ta nejlepší a nejzdravější ořechová bábovka z pohanky a jablek (12 porcí) Oříšky platily odedávna za cennou ingredienci, která dodala pokrmu slavnostní vzhled, jen vzpomeňme povidlový koláč… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 15. 01. 2022