Lektiny v potravinách: jsou škodlivé? Kde lektiny najdete a jak můžete minimalizovat riziko jejich škodlivosti? Lektiny najdeme v běžných potravinách. Měli byste se jim vyhnout? PharmDr.Tomáš Arndt 26. 09. 2023
Je mléko (ne)zdravé? Záleží, jestli pijete A1 nebo A2. Jak to poznat? Jak to poznat? A1 mléko ohrožuje organismus řadou zdravotních rizik potvrzených vědou. Víte, proč je mléko A2 zdravější a kde ho seženete? Mgr. Alžběta Motlová 29. 08. 2023
Hormonální disruptory v čistících prostředcích: proč jsou nebezpečné a jak se jim snadno vyhnout? Napadlo vás někdy, jaká je zdravotní cena za čistý a provoněný byt? Současná doba přináší… PharmDr.Tomáš Arndt 22. 08. 2023
Jak psychobiotika a probiotika ovlivňují vaši psychickou pohodu? V posledních několika desetiletích bývají popisovány situace, z nichž vyplývá, že náš mozek komunikuje se střevem…. MUDr. Pavel Šácha 08. 08. 2023
Jaký vliv mají střevní mikrobiota na lidské zdraví? – Novinky z oblasti vědy (1. část) Lidské tělo je osídleno nejrůznějšími různými druhy mikroorganismů. Odhaduje se, že jen v lidském střevě žije… Mgr. Eva Placáková ND 03. 08. 2023
Proč jsou děti stále nemocné a jak jejich imunitu podpořit? Jsme-li rodiči převážně předškolních dětí či dětí na prvním stupni základní školy, s novým školním rokem… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 01. 08. 2023