Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Joalis


Tofumisu

28.04.2016
Tofumisu
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

6 porcí/skleniček

30 minut

Potřebujeme:

  • 500 g bílého tofu
  • 75 g sušeného mléka nebo syrovátky
  • 100 ml sójové smetany Provamel
  • 10 g třtinového cukru Demerera
  • pšeničné sušenky MOLENARTJE
  • 2 lžičky instantní obilné kávy Yannoh + 1 lžička na posypání

 

Postup:

  1. Uvařte si silnou kávu - 1/2 hrnečku vody, 2 lžičky kávy.
  2. Tofu, cukr, smetanu a sušené mléko vyšlehejte mixérem do jemného krému.
  3. Do každé skleničky vrstvěte střídavě sušenku pocákanou kávou a krém. Poslední vrstvu z tofu krému posypte instatní kávou.
  4. Nechte odležet, nejlépe přes noc.
Tofumisu

Přejeme dobrou chuť!


Související články:
Mandlovo-kakaový koktejl s quinoou
Vanilkový dezert s javorovým agarem
Vločkové kopečky
Šťavnaté flapjacky
Bulgurové rizoto se zeleninou, tempehem a smetanou Provamel
Osvěžující letní dezerty


28.04.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Zapomenutý objev německého držitele Nobelovy ceny
Stravování žen po čtyřicítce
Mocná dvojice minerálů
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Vladimír Kafka: „Nemoc je dluh lásky na sobě. Vlažnost nás pomalu zabíjí.“ – 1. část rozhovoru
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Priessnitzův obklad
Hemeroidy - léčba, která zabírá
Vladimír Kafka: „Základem vyléčení je vytvořit si jasný obraz toho, kým chci být. Nemoc je reakce.“ – 2. část rozhovoru
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS