Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Super česnek

Rostlinný cheesecake s jahodami

14.07.2016
Cheesecake s jahodami
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravila jej pro vás Katarína Cifrová.

8 porcí

50 minut

Potřebujeme:

  • 200 g pšeničných sušenek Molenaarje
  • 900 g tofu natural
  • 500 ml sojové smetany Provamel
  • 300 g sušeného rostlinného mléka
  • 4 lžíce ovocného cukru
  • 60 g rostlinného margarínu
  • 2 banány
  • 250 g jahod
  • 2-4 lžíce agaru

Postup:

1. Korpus: sušenky rozdrťte na jemno a smíchejte s rozpuštěným margarínem. Hmotu vyhlaďte na dno formy a utlačte. Poklaďte na ní půlky pokrájené banány.

2. Náplň: tofu nastrouhejte na jemno, přidejte cukr, sójovou smetanu a sušené mléko, rozmixujte do hladka. Hmotu nalijte na korpus s banány a pečte 20 minut na 160 °C.

3. Upečený cheesecake nechte vychladnout. Nakonec jej ozdobte jahodami nebo jiným ovocem (např. borůvkami nebo malinami) a zalijte rozpuštěným agarem obarveným šťávou s červené řepy nebo jahodovým džusem.

4. Nechte důkladně vychladit v lednici, nejlépe přes noc.

Cheesecake s jahodami

Přejeme Vám dobrou chuť!


Související články:
Hrstková polévka se zeleninou
Rostlinné kari
Pinto salátek
Wrap s falešnou vajíčkovou pomazánkou a řeřichou
Arašídové sušenky
Celozrnné palačinky s banánem a datlovým sirupem
NaRAWzeninový dort


14.07.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Toxoplazmóza umí měnit psychiku
Nic nepředpokládej. Domněnky tě zbytečně omezují
Přírodní látky pro pevné kosti
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nízká kvalita imunity
Semínka, ořechy a máslíčka z nich
Acidobazická rovnováha
Jak ulevit nemocným orgánům, rozpustit bolest a pochopit strach – 1. část rozhovoru s Terezou Kramerovou
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Zahrady a louky jsou plné bylin, sbírejme!
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS