Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Super česnek

Karbanátky z quinoy a pečeného batátu

10.03.2016
Karbanátky z quinoy a pečeného batátu
Quinoa je vysoce výživná  obilovina, která obsahuje velké množství bílkovin. Je tedy vynikající volbou pro vegetariány a vegany. Obsahuje také vysoký podíl vitamínu B2, hořčíku a vlákniny. Dopřát by si jí měli lidé trpící na migrény. Napomáhá snižovat krevní tlak, při kardiovaskulárních onemocněních, rakovině tlustého střeva a při cukrovce.

12 kusů

40 minut + pečení batátu

Karbanátky

Ingredience:

Batát upečte do měkka při 180°C, trvá to cca 1 hodinu. Quinou několikrát propláchněte vroucí vodou a vařte v dvojnásobném množství vody do měkka cca 15 minut, nechte pod pokličkou dojít. Nakrájenou cibuli a česnek osmahněte na oleji. Batát oloupejte, rozmačkejte vidličkou, smíchejte s uvařenou quinoou, osmaženou cibulkou a česnekem a s Hraškou. Tvořte placičky, obalujte v sezamu a krátce osmažte na oleji.


Související články:
Krémová zeleninová polévka
Lasagne se zeleninou a tofu
Vločkové kopečky
Mandlovo-kakaový koktejl s quinoou
Sezamovo-lněné gomasio
Quinoový salát


10.03.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Priessnitzův obklad
Mozkové vlny: Která hladina vědomí je pro zdraví nejlepší?
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Překyselení organismu a zrádnost jeho jednoduchých řešení
5 tipů pro každodenní detoxikaci
Nízký krevní tlak
Hroznové víno – zásobárna přírodních látek
Očista tlustého střeva pomocí přírodních látek
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou

69,- Kč
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS