Chleba dědka kořenáře – Superchleba pejska a kočičky Dejte do díže čtvero muk, tedy mouky z různých druhů pšenice, například 150 g špaldy,… Břetislav Nový 07. 01. 2016
Jde to i bez pšenice – Otázky a odpovědi Možná název naší knihy bude svádět k domněnce, že se vezeme na módní vlně odsuzování konzumace… Ing. Petr Havlíček 09. 12. 2015
Zeaxanthin V přírodních přípravcích, určených zejména pro posílení očí či na zmírnění následků opalování, se můžeme setkat… PharmDr.Tomáš Arndt 14. 11. 2015
VIDEO: Nejlepší žitný chléb od pana Koláčka Jiří Koláček se pečení věnuje teprve pár měsíců, a přesto má jeden z nejlepších kváskových… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 02. 11. 2015
VIDEO: Můj nejpraktičtější pomocník v kuchyni Mlýnek na obilí je nenahraditelným přístrojem, který v naší kuchyni pomáhá už více než 10… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 05. 10. 2015
Pohanka, bezlepkový zázrak plný rutinu Pohanku zbožňuji, už proto, že ji řadíme na seznam bezlepkových, lehce stravitelných potravin, které kromě… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 31. 08. 2015