Jak se neztratit ve výživových směrech K sepsání tohoto článku mne opět vyzval život sám. Současný svět, taktéž díky internetu, je nám… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 20. 02. 2017
Živá strava je celistvé jídlo, které má svou životní energii neporušenou Období zimy klade nároky na kvalitu naší imunity, zde se prověří i naše stravovací návyky…. Anna Hýžová 06. 03. 2016
Raw recepty – Tatarka, hranolky a RAW hořčice V minulosti se používala léčebně tzv. hořčičná placka, směs pšeničné, hořčičné mouky a vody (případně jen… Anna Hýžová 14. 01. 2016
Škola živé stravy – živá strava jako Cesta: Čas zimní a vánoční Život je plný různorodostí. Nabízí nám všemožné Cesty k tomu, abychom jej mohli prožít v opravdovém… Anna Hýžová 20. 12. 2015
Je tepelně zpracovaná zelenina zdravější než syrová? Jako zastánce a dlouholetý propagátor syrové stravy, ze které rok od roku jemně upouštím, neb… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 18. 05. 2015
Jak na raw food v zimě aneb vitarián a sněhulák (2. část) První díl miniseriálu se věnoval vitariánství v zimě z pohledu výživy. Při vědomí, že pocit… 24. 02. 2015