Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.
Bulgur, obilnina, která si vás získá svou jemnou oříškovou chutí a rozmanitostí použití. Získává se ze zrn tvrdých odrůd pšenice. Ta se namáčí, vaří a po usušení drtí na menší kousky. Díky jeho zpracování je použití v kuchyni snadné – není nutné jej vařit, postačí namočit nebo zalít vroucí vodou a nechat nabobtnat. Můžete jím v pokrmech nahradit rýži, hodí se do polévek, masových směsí, karbanátků, do salátů i jako samotná příloha.
4 porce | 45 minut |
Potřebujeme:
- 4 rajčata
- 70 g nivy
- 1 žlutá paprika
- 1 červená cibule
- hrst čerstvých bylinek
Postup:
|
Vydlabanou dužinu rajčat můžete použít do zeleninového salátu nebo na přípravu polévky.
Přejeme Vám dobrou chuť!