Fermentované mléčné výrobky, nejlepší zdroj všech esenciálních aminokyselin Je dobré mít sám na sobě bezpečně ověřeno, zda tělu ubližují ÚPLNĚ VŠECHNY FERMENTOVANÉ mléčné… MUDr. Ladislav Šafránek 02. 03. 2016
Zdravou stravou proti zácpě Dnešním článkem určitě udělám radost všem, kteří tady čas od času, ne-li každý den, se… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 05. 10. 2015
Proteinová dieta V současnosti kolem se objevuje celá řada nejrůznějších diet. Jednou z nich je i tzv…. PharmDr.Tomáš Arndt 22. 05. 2014
Kasein Kasein (někdy psán jako kazein) patří mezi bílkoviny (proteiny) a setkáváme se s ním prakticky… PharmDr.Tomáš Arndt 25. 05. 2011
Výživový potenciál syrovátky Přehledový materiál o výsledcích výzkumu zaměřeného na význam složek syrovátky a především syrovátkových bílkovin ve… Ing. Irena Suková 26. 04. 2011
Syrovátka V současnosti užívání syrovátky nabývá velmi rychle na popularitě. Vzhledem je syrovátka bílý prášek, který… PharmDr.Tomáš Arndt 07. 01. 2010