Proces fermentace jako jeden z pilířů zdravého jídelníčku Možná si ještě mnozí pamatujete na dávná, tmavá venkovská sklepení, naplněná několikalitrovými kameninovými nádobami, ve… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 27. 09. 2022
Proč vlastně kupujeme instantní produkty? Proč vlastně kupujeme instantní produkty? K sepsání tohoto článku mne přivedla babička, která nám jednoho dne… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 19. 09. 2022
Když je všude spousta cuket Stačí zasít semínka, která ihned ožijí. Zprvu nenápadně, v podobě drobných rašících klíčků, aby posléze zbytněla,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 18. 07. 2022
Vícečetná onemocnění Pozornost vědců se soustředí do existence a role mastných kyselin a fosfolipidů. Mastné kyseliny existují… MUDr. Pavel Šácha 22. 06. 2022
Těstoviny – zdravá součást jídelníčku? Těstoviny, ať už zmíníme špagety, lasagne, penne, tagliatelle, fetuccine, dokonce sem řadíme také oblíbený kuskus,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 21. 03. 2022
Proč nakupuji nejraději na trzích? Miluji být soběstačnou, v jakékoli životní etapě, činnosti či oblasti. Už dávno mi došlo, že pocit… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 05. 08. 2019