Jáhly, jako základ mnoha výtečných pokrmů O jáhlách jsem již psala několikrát, neboť vynikají jedinečnými léčivými účinky na celý zažívací trakt,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 31. 07. 2017
O pšenici špaldě… recept na rychlý špaldový chléb V této rubrice píši o potravinách, o kterých se domnívám, že určitě stojí za zmínku. I… Bc. Martina Korejčková 01. 06. 2017
„Celozrnné“ pečivo jako marketingový tah? Není tomu tak dlouho, co jsem zažila zajímavé setkání s mužem, který pracuje jako pekař v jedné… Bc. Martina Korejčková 23. 02. 2017
Špalda, prastarý druh pšenice Již delší dobu jsem si oblíbila špaldové zrnko, pro jeho jemnější, zároveň však plnější chuť… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 15. 08. 2016
Jak se stravovat v I. trimestru těhotenství První měsíce bývají zvláštní, tělo si více méně dělá, co chce, pocity euforie střídají hluboké… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 21. 03. 2016
Pšenice Pšenice patří k obilovinám, které provází lidstvo od nepaměti. Pšenice patří přesněji řečeno do rodu… PharmDr.Tomáš Arndt 30. 01. 2016