Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
15 kousků | 20 minut + 30 minut pečení |
Potřebujeme:
-
- 200 g biomásla
- 150 g arašídového krému
- 120 g ovesných vloček
- 80 g pšeničné hladké mouky
- 1 bio vejce
- 120 g třtinového cukru Demerera
- 50 g rozinek
- špetka skořice
- 1 kypřící prášek do pečiva bez fosfátů
Postup:
1. Máslo, arašídový krém a cukr smíchejte a utřete. Přidejte ostatní ingredience a důkladně promíchejte. 2. Z hustého těsta tvarujte sušenky, které pokládejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte do zhnědnutí ve vyhřáté troubě 25-30 minut na 180 stupňů. Nechte důkladně vychladnout. |
Přejeme Vám dobrou chuť!