Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.
Lahodná chuť arašídů hraje hlavní roli v těchto sušenkách. Můžete použít hladké máslo nebo máslo s kousky arašídů a podle toho ovlivnit výslednou křupavost sušenek.
Ingredience
- 125 g ovesných vloček jemných
- 45 g arašídového másla
- kůra a šťáva z biocitronu
- 4 lžíce datlového sirupu
- 50 ml vody
- špetka soli
Jak na to?
- Ovesné vločky smíchejte s vodou a nechte 5 minut stát. Poté přidejte ostatní ingredience a promíchejte.
- Navlhčenými prsty tvarujte placičky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Pečte při teplotě 180 °C asi 20 minut.
Zdroj: www.countrylife.cz