Odbornice: Neslaďte, omezte bílou mouku. Cukry mohou za většinu nemocí Sacharidů jíme v nejrůznější podobě moc, tvrdí Margit Slimáková. „Není třeba nic doslazovat,“ nabádá specialistka… 11. 04. 2019
Jaký je rozdíl mezi ovocem a ovocným cukrem? Ovoce je zdravé, o tom není pochyb. Jak je to ale s fruktózou neboli ovocným… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 19. 08. 2018
Jak se zbavit závislosti na cukru. Příběh Nikoly „Den bez něčeho vyloženě sladkého nešel přežít a pořád se moje potřeba stupňovala.“ Možná to… Mgr. Jiří Hamerský 06. 07. 2018
Rozinky Rozinky (někdy též psané jako hrozinky) jsou důvěrně známou ingrediencí české kuchyně. Jsou tradiční součástí… PharmDr.Tomáš Arndt 08. 07. 2017
Třtinový cukr Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Bílý cukr, na rozdíl… PharmDr.Tomáš Arndt 24. 06. 2017
Vánoční kalorické „bomby“ v „dietnějším kabátku“ Prosinec – jak já ten měsíc mám tak ráda! A víte proč? Protože Vánoce nikdy… Bc. Martina Korejčková 22. 12. 2016