prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Joalis


Rubrika: Zdravé recepty

VIDEO: Banánové jednohubky pro domácí mlsání
15.08.2016

Můžeme si v rámci zdravé stravy dopřát i sladkosti? Samozřejmě, že ano. A nejlépe ty, které si sami připravíme — jako tyto výtečné banánové jednohubky.
Konopný hummus
11.08.2016
Konopný hummus Hummus je tradiční arabská pomazánka z cizrny a sezamové pasty tahini. My jsme ji obohatili ještě o konopné semínko a konopný olej.
Kvásek a kváskový chléb v biokvalitě
04.08.2016
Kváskový chléb Kváskový chléb, zvlášť když je upečený z celozrnné mouky v biokvalitě, je král mezi chleby. Má specifickou nakyslou chuť, je lépe stravitelný a má vyšší výživovou hodnotu.
Léto, to je i salátová výzva
01.08.2016
Salát Kvalitní zeleniny, která uzrála v teplých paprscích pozdně jarního a nastupujícího léta, je již všude hojnost, pyšní se množstvím životodárných enzymů, přemírou vitamínů, minerálů, ale také čistícího chlorofylu, který má podobné složení, jako lidská krev.
Červený a černý rybíz, přírodní multivitamínová kapsle
25.07.2016
Červený rybíz Když se řekne rybíz, většina z nás si vybaví babiččin koláč s cukrovou drobenkou, marmeládu, sirup, rybízové víno či šťávu. U nás doma rybíz mrazíme, abychom pak měli na celou dlouhou zimu. Šetrným zmrazením zachováme většinu cenného vitamínu C, ale také dalších důležitých vitamínů, kterými se rybíz doslova hemží.
Wrap s falešnou vajíčkovou pomazánkou a řeřichou
21.07.2016
Wrap
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
Jak si uchystat výtečné domácí zmrzliny
18.07.2016
Domácí zmrzlina Kdo by ji nemiloval, šťavnatou zmrzlinu, osvěžující a chladivou, jež je plná chutí, dokonalá pro letní horké dny. Zmrzlinu, na níž se mnohde stojí dlouhé fronty. Jednoduše neodoláme, protože nám chutná. A nejenom nám.
Rostlinný cheesecake s jahodami
14.07.2016
Cheesecake s jahodami
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravila jej pro vás Katarína Cifrová.
Hrstková polévka se zeleninou
07.07.2016
Hrstková polévka se zeleninou
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
Melasa, zázračný sirup plný minerálů
04.07.2016
Melasa

Kdo ochutnal a užívá, nejspíše docení všechny ty zázračné vlastnosti, kterých je melasa plna. Její chuť může být zpočátku těžká, možná právě díky vyššímu procentu železa, které vykazuje stejnou vstřebatelnost, jako hemová forma nacházející se v živočišných výrobcích, nicméně, po třech dnech užívání si povětšinou zvyknete. Ačkoli, nikdy nezapomenu na jednu svou přednášku a staršího muže, který mi řekl: „Kurňa, slečno, koupil jsem si již tři piksly a pořád nic, ne a ne si zvyknout…“

Článků: 232   1 ... 3 4 5 6 7 ... 24
Zapomenutý objev německého držitele Nobelovy ceny
Stravování žen po čtyřicítce
Mocná dvojice minerálů
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Vladimír Kafka: „Nemoc je dluh lásky na sobě. Vlažnost nás pomalu zabíjí.“ – 1. část rozhovoru
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Priessnitzův obklad
Hemeroidy - léčba, která zabírá
Vladimír Kafka: „Základem vyléčení je vytvořit si jasný obraz toho, kým chci být. Nemoc je reakce.“ – 2. část rozhovoru
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS