prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Rubrika: Zdravé recepty

VIDEO: Měli bychom jíst margaríny?
22.08.2016

Pomáhají nové technologie k výrobě zdravějších margarínů a měli bychom je vůbec konzumovat?
Osvěžující letní dezerty
22.08.2016
Osvěžující dezerty
Léto je období, kdy si jednoduše více hrajeme, zkoušíme, neboť škála možností se díky postupně dozrávajícímu ovoci a zelenině neustále rozšiřuje. V létě tíhneme k jednodušším formám pokrmu, což je zcela přirozené, neboť tělo je třeba více ochladit.
Arašídové sušenky
18.08.2016
Arašídové sušenky
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
Špalda, prastarý druh pšenice
15.08.2016
Pšenice Již delší dobu jsem si oblíbila špaldové zrnko, pro jeho jemnější, zároveň však plnější chuť a také, celé množství zajímavých minerálních látek, taktéž vitamínů, které se v klasické pšenici vyskytují poskrovnu, případně vůbec.
VIDEO: Banánové jednohubky pro domácí mlsání
15.08.2016

Můžeme si v rámci zdravé stravy dopřát i sladkosti? Samozřejmě, že ano. A nejlépe ty, které si sami připravíme — jako tyto výtečné banánové jednohubky.
Konopný hummus
11.08.2016
Konopný hummus Hummus je tradiční arabská pomazánka z cizrny a sezamové pasty tahini. My jsme ji obohatili ještě o konopné semínko a konopný olej.
Kvásek a kváskový chléb v biokvalitě
04.08.2016
Kváskový chléb Kváskový chléb, zvlášť když je upečený z celozrnné mouky v biokvalitě, je král mezi chleby. Má specifickou nakyslou chuť, je lépe stravitelný a má vyšší výživovou hodnotu.
Léto, to je i salátová výzva
01.08.2016
Salát Kvalitní zeleniny, která uzrála v teplých paprscích pozdně jarního a nastupujícího léta, je již všude hojnost, pyšní se množstvím životodárných enzymů, přemírou vitamínů, minerálů, ale také čistícího chlorofylu, který má podobné složení, jako lidská krev.
Červený a černý rybíz, přírodní multivitamínová kapsle
25.07.2016
Červený rybíz Když se řekne rybíz, většina z nás si vybaví babiččin koláč s cukrovou drobenkou, marmeládu, sirup, rybízové víno či šťávu. U nás doma rybíz mrazíme, abychom pak měli na celou dlouhou zimu. Šetrným zmrazením zachováme většinu cenného vitamínu C, ale také dalších důležitých vitamínů, kterými se rybíz doslova hemží.
Wrap s falešnou vajíčkovou pomazánkou a řeřichou
21.07.2016
Wrap
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
Článků: 226   1 2 3 4 5 ... 23
Zapomenutý objev německého držitele Nobelovy ceny
Stravování žen po čtyřicítce
Mocná dvojice minerálů
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Vladimír Kafka: „Nemoc je dluh lásky na sobě. Vlažnost nás pomalu zabíjí.“ – 1. část rozhovoru
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Priessnitzův obklad
Hemeroidy - léčba, která zabírá
Vladimír Kafka: „Základem vyléčení je vytvořit si jasný obraz toho, kým chci být. Nemoc je reakce.“ – 2. část rozhovoru
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS