prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Joalis


Rubrika: Zdravé recepty

Babí léto, jak má být
08.09.2016
Jahelník
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti opět nastupují do školek a škol a my se vracíme ke koloběhu všedních dní. Ale neklesejme na mysli a doufejme, že letošní pozdní léto má v záloze ještě pár krásných teplých dní.
Dech beroucí levandule
05.09.2016
Levandule Levandule patří mezi silně aromatické bylinky s celou řadou léčivých a podpůrných vlastností, pro které si tyto jemné fialové kvítky doslova zamilujete.
VIDEO: Jak si připravit zelí na zimu?
05.09.2016

Nakládání zelí patří mezi nejdůležitější kuchyňské práce v podzimní sezóně. Zajistíme si tak skvělý zdroj vitamínů na celou zimu a do přípravy se mohou zapojit i děti.
Toskánská fazolová polévka
01.09.2016
Toskánská fazolová polévka
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
Jak zvolit tu správnou rýži
29.08.2016
Miska rýže

Rýži miluje většina z nás a ona představa, že o ni přijdeme, je naprosto skličující. Připravit ji lze na sladko či slano, jako součást obědu, večeře či snídaně.

Celozrnné palačinky s banánem a datlovým sirupem
25.08.2016
Palačinky
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
VIDEO: Měli bychom jíst margaríny?
22.08.2016

Pomáhají nové technologie k výrobě zdravějších margarínů a měli bychom je vůbec konzumovat?
Osvěžující letní dezerty
22.08.2016
Osvěžující dezerty
Léto je období, kdy si jednoduše více hrajeme, zkoušíme, neboť škála možností se díky postupně dozrávajícímu ovoci a zelenině neustále rozšiřuje. V létě tíhneme k jednodušším formám pokrmu, což je zcela přirozené, neboť tělo je třeba více ochladit.
Arašídové sušenky
18.08.2016
Arašídové sušenky
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
Špalda, prastarý druh pšenice
15.08.2016
Pšenice Již delší dobu jsem si oblíbila špaldové zrnko, pro jeho jemnější, zároveň však plnější chuť a také, celé množství zajímavých minerálních látek, taktéž vitamínů, které se v klasické pšenici vyskytují poskrovnu, případně vůbec.
Článků: 232   1 2 3 4 5 ... 24
Zapomenutý objev německého držitele Nobelovy ceny
Stravování žen po čtyřicítce
Mocná dvojice minerálů
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Vladimír Kafka: „Nemoc je dluh lásky na sobě. Vlažnost nás pomalu zabíjí.“ – 1. část rozhovoru
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Priessnitzův obklad
Hemeroidy - léčba, která zabírá
Vladimír Kafka: „Základem vyléčení je vytvořit si jasný obraz toho, kým chci být. Nemoc je reakce.“ – 2. část rozhovoru
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS