Špalda, prastarý druh pšenice Již delší dobu jsem si oblíbila špaldové zrnko, pro jeho jemnější, zároveň však plnější chuť… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 15. 08. 2016
Probiotika a prebiotika Často se můžeme v přírodních přípravcích setkat s názvem probiotika a prebiotika. Oč se jedná a čím… PharmDr.Tomáš Arndt 30. 04. 2016
Vláknina v popředí zájmu Psát o vláknině je stále aktuální. Víme o ní, že je dobrou pomocnicí proti zácpě, neboť… MUDr. Pavel Šácha 11. 11. 2015
Jablko – nejen zdroj vitamínů Jablko je snad nejběžnější druh ovoce, který známe. Je častou součástí našeho jídelníčku, ať už… PharmDr.Tomáš Arndt 08. 04. 2015
Odlehčení jídelníčku Nadváha s sebou přináší obrovská zdravotní rizika a hovoří se o ní jako o epidemii… 07. 03. 2015
Jablečná vláknina, lék mnoha benefitů Všichni tak nějak podvědomě cítíme, kde hledat vlákninu, nestravitelnou složku potravy, nicméně česká populace jen… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 16. 02. 2015