Amarant, jak s ním naložit v kuchyni Amarant řadíme na seznam bezlepkových pseudoobilovin, které pronikají pozvolna do českého jídelníčku. Spolu s quinoou, rovněž… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 20. 03. 2017
„Je vláknina pro naše zdraví skutečně důležitá? “ Slovo vláknina se na nás valí ze všech stran, ale rozumíme skutečně tomu, co to… Bc. Martina Korejčková 16. 03. 2017
Pověry a mýty kolem hubnutí Hubnutí je velmi diskutované téma (zejména pro ženy), ale je s ním spojeno několik mýtů… PharmDr.Tomáš Arndt 01. 03. 2017
Proč spíše upřednostňovat potraviny ve svém přirozeném stavu Zkusme se na chvíli zastavit a uvědomit si, kolik přirozeného a čerstvého naše jídelníčky čítají…. Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 06. 02. 2017
Jak se liší přírodní přípravky na podporu hubnutí Hubnutí představuje jedno z nejvíce diskutovaných témat, nejen u příznivců přírodní medicíny. Na trhu existuje… PharmDr.Tomáš Arndt 04. 01. 2017
Jak zvolit tu správnou rýži Rýži miluje většina z nás a ona představa, že o ni přijdeme, je naprosto skličující…. Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 29. 08. 2016