Kyselica s fazolemi

Ingredience 350 g kysaného zelí 300 g brambor 240 g sterilovaných máslových fazolí 100 ml sójové smetany 100 g uzeného tofu 5 lžíce oleje 2 lžíce hladké mouky 1 lžíce lahůdkového…

Jáhlová kaše s pracharandou

Pracharanda, to jsou usušené plátky ovoce rozdrcené na prach, tuto sváteční kaši krásně doplní. Tradiční…

Marcipánové rohlíčky

Marcipánové rohlíčky jsem poprvé ochutnala v prodejně zdravé výživy v Německu. Nadchly mě! A tak…

Krupoto

Kroupy, fazole, bylinky, cibule, česnek — pár základních přísad a skvělý a jednoduchý recept na…

Veganské kokosky

Veganské kokosky? Ano. Nebojte se jich, chuť kokosu a vanilky se v nich při pečení…

Jedlé žampiony

Žampiony jsou skvělé zpestření jídelníčku a nakrájet si je můžete klidně za syrova do salátu…

Úžasné kiwi plné vitamínů

Sama spíš upřednostním lokální plody, které v sezóně nejsou žádným problémem, vždyť nám tu rostou…

Dýňový nápoj se zázvorem

Dýně je opravdovou hvězdou podzimní kuchyně. Víte, že stejně dobře jako naslano chutná i nasladko?…

Zapečená růžičková kapusta

Díky tomuto jednoduchému receptu si můžete připravit růžičkovou kapustu tak, aby chutnala úplně všem.  …

Zpět nahoru

CHCETE SE PŘIHLÁSIT K ODBĚRU MAGAZÍNU CELOSTNÍ MEDICÍNY?

Přihlaste se k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.