Kandys – tak trochu jiný cukr Možná jste se ve starších románech nebo povídkách setkali s výrazem “cukrkandl”. Tehdy byl často… PharmDr.Tomáš Arndt 14. 09. 2021
Jak se žije s diabetem I. typu Dnešním článkem bych ráda rozšířila povědomí o autoimunitním onemocnění, na jehož vzniku se mohou podílet… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 16. 08. 2021
Domácí sirupy plné blahodárných látek i chutí Zatímco před pár desítkami let bylo naprosto běžné vyběhnout na jaře na stráně, louky nebo… Joalis 06. 06. 2021
Čekankový sirup-nejen na chuť, ale i pro zdraví Čekankový sirup je jednou z přírodních alternativ umělých sladidel. Je užitečný vysokým obsahem prospěšné vlákniny… PharmDr.Tomáš Arndt 23. 03. 2021
Odbornice: Neslaďte, omezte bílou mouku. Cukry mohou za většinu nemocí Sacharidů jíme v nejrůznější podobě moc, tvrdí Margit Slimáková. „Není třeba nic doslazovat,“ nabádá specialistka… 11. 04. 2019
Jaký je rozdíl mezi ovocem a ovocným cukrem? Ovoce je zdravé, o tom není pochyb. Jak je to ale s fruktózou neboli ovocným… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 19. 08. 2018