Čekankový sirup-nejen na chuť, ale i pro zdraví Čekankový sirup je jednou z přírodních alternativ umělých sladidel. Je užitečný vysokým obsahem prospěšné vlákniny… PharmDr.Tomáš Arndt 23. 03. 2021
Odbornice: Neslaďte, omezte bílou mouku. Cukry mohou za většinu nemocí Sacharidů jíme v nejrůznější podobě moc, tvrdí Margit Slimáková. “Není třeba nic doslazovat,” nabádá specialistka… 11. 04. 2019
Jaký je rozdíl mezi ovocem a ovocným cukrem? Ovoce je zdravé, o tom není pochyb. Jak je to ale s fruktózou neboli ovocným… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 19. 08. 2018
Jak se zbavit závislosti na cukru. Příběh Nikoly „Den bez něčeho vyloženě sladkého nešel přežít a pořád se moje potřeba stupňovala.“ Možná to… Mgr. Jiří Hamerský 06. 07. 2018
Rozinky Rozinky (někdy též psané jako hrozinky) jsou důvěrně známou ingrediencí české kuchyně. Jsou tradiční součástí… PharmDr.Tomáš Arndt 08. 07. 2017
Třtinový cukr Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Bílý cukr, na rozdíl… PharmDr.Tomáš Arndt 24. 06. 2017