Ryby na talíři českého strávníka Dnešním článkem o rybách, které se pro léto hodí stejně jako pro zimu, bych velmi… Bc. Martina Korejčková 13. 07. 2017
Klady a zápory hovězího masa Pojídání masa je obecně jedno z nejdiskutovanějších témat v lidském stravování. Rozhodne-li se člověk být vegetariánem, měl… Bc. Martina Korejčková 06. 07. 2017
Uzeniny a kontroverzní E250 Rádi začínáte den ve společnosti bílého pečiva bohatě obloženého šunkou či salámem, případně lákavě vyhlížejícími… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 09. 01. 2017
VIDEO: Jak jíst ryby? Ryby jsou super-potravina, zdroj dobře stravitelných bílkovin i užitečných tuků. Stejně tak se v nich… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 16. 05. 2016
Jak v těhotenství navýšit železo přirozenou cestou Pokud železo v krvi kolísá a vychýlí se pod svou přijatelnou úroveň, brzy pocítíme neoblomnou únavu,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 29. 02. 2016
Co způsobuje nedostatek zinku Zinek patří k minerálním prvkům, který je sice obsažen v našem těle v relativně malém… PharmDr.Tomáš Arndt 14. 07. 2015