Vliv masa na zdraví s MUDr. Hanou Krejčí Jsou odborníci, kteří viní červené maso z toho, že způsobuje onemocnění srdce, mrtvici, diabetes 2…. Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 23. 01. 2020
A co kdybychom každý den jedli to stejné? Představte si, že byste si každý den chystali to stejné, týž snídani, totožný oběd, shodné… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 13. 01. 2020
Dieta masožravce. Petr Mára o stravování postaveném výhradně na mase Petr Mára není odborník na výživu, zdravotní potíže ho ale přivedly k tomu, že začal… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 30. 05. 2019
Není losos jako losos Nejsme-li vegany či vegetariány, běžně ryby jíme, v jídelníčku bychom na ně měli myslet zhruba 3… 03. 12. 2018
Doba „masožroutská“ Člověk není masožravec – člověk je všežravec. A maso by v našem jídelníčku rozhodně nemělo… Mgr. Alena Polakovičová 25. 11. 2018
Maso a zas maso? Aneb fakta o zdravém příjmu bílkovin Bílkoviny neboli proteiny jsou vedle tuků a sacharidů třetí skupinou makro-živin, bez nichž by se… Ing. Štěpánka Gruberová 04. 01. 2018