Veganské kokosky

Veganské kokosky? Ano. Nebojte se jich, chuť kokosu a vanilky se v nich při pečení krásně propojí. Rozhodně nepoznáte, že základ je z aquafaby – cizrnového nálevu.

Ingredience

Jak na to?

  1. Nálev v míse a vyšlehejte na sníh.
  2. Přidejte sirup, mletou vanilku a postupně zapracujte kokos. Nechte 5 minut odležet a v dlaních tvarujte malé hrudky. Každou vždy pevně stiskněte a pokládejte na plech vystlaný pečicím papírem.
  3. Kokosky pomalu pečte při teplotě 120 °C asi 40 minut. Délka pečení závisí na rozměrech plechu, hmotnosti a tvaru vytvarovaných kokosek. Na okrajích by měly být mírně dozlatova.

 

 

Zpět nahoru

CHCETE SE PŘIHLÁSIT K ODBĚRU MAGAZÍNU CELOSTNÍ MEDICÍNY?

Přihlaste se k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.