Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Super česnek

Vanilkový dezert s javorovým agarem

11.02.2016
Vanilka
Chytají vás chutě na sladké nebo byste si dali nějaký zákusek ke kávě? Přinášíme vám zajímavý recept na přípravu vanilkového dezertu. Vyzkoušejte a určitě nebudete zklamaní.

6 porcí

40 minut + tuhnutí

Základ:

Náplň:

Poleva:

Agar na polevu namočte do vody alespoň na 20 minut. Všechny ingredience na základ rozmixujte, až vznikne drobenka, kterou vtlačte na dno malých mističek nebo dortové formy.

 

Na náplň uvařte hustý pudink z rýžového (nebo jiného rostlinného) nápoje a práškového pudinku, oslaďte sirupem. Tofu rozmixujte dohladka a vmíchejte do pudinku. Tento pudinkový krém navrstvěte na základ a nechte chvíli zchladnout.

 

Namočený agar vařte, dokud se nerozpustí, pak přimíchejte javorový sirup. Polevu nalijte na pudinkovou vrstvu a vše nechte tuhnout alespoň 2 hodiny.


Související články:
Lehký a chutný dezert téměř bez kalorií i tuku - je to vůbec možné?
Vegan sýr, díky kterému zapomenete, jak chutná ten skutečný
Nepečené ovesné sušenky s malinovým krémem
Tofumisu
Osvěžující letní dezerty
Vanilka
Vanilka - koření na nervy


11.02.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Drtič kamenů… Chanca Piedra
Jak se rychle zbavit hněvu – extrémně jednoduchá japonská technika
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejste špatní, protože jste nemocní!
Priessnitzův obklad
Alfa-lipoová kyselina
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
Hořčík - symbol klidu a míru v těle
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Stresové zatěžování (Tarlovova cysta)
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS