Tuňák na sicilský způsob

Hubněte zdravě

Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svůj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.

1 porce45 minut1590 kJ, B 29g, T 14g, S 34g, Ch 45mg

 

Postup přípravy:

 

Tuňáka prošpikujeme sekaným česnekem a mátou, opepříme, osolíme a na olivovém oleji smažíme dozlatova. Pak zalijeme vínem a necháme na ohni, dokud se víno téměř nevypaří.

 

Vyndáme rybu, cibulku nakrájíme na malé kostičky, přidáme kousek česneku, vše na zbytku šťávy orestujeme, přidáme rozmačkaná rajčata a necháme přejít varem.

 

Ručním mixérem vše rozmixujeme, přidáme rybu a pod pokličkou maso dopečeme. Podáváme se špagetami.

Zpět nahoru

NOVÉ ČLÁNKY KAŽDÝ TÝDEN ZDARMA NA VÁŠ E-MAIL?

Přihlaste se zdarma k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.