
Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.
![]() |
4 porce | ![]() |
60 minut |
Potřebujeme:
- 120 g fazolí
- 50 g červené cibule
- 50 g mrkve
- 1 plechovka sekaných rajčat
- 50 g řapíkatého celeru
- 1 stroužek česneku
- hrst čerstvého špenátu
- 1 lžička bujonu Würzl
- 2 bobkové listy
- špetka tymiánu
- hrst čerstvé bazalky
- lžíce třtinového cukru (nemusí být)
- 4 lžíce olivového oleje
Postup:
|
Přejeme Vám dobrou chuť!