Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Šťavnaté flapjacky

12.05.2016
Flapjacky
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil je pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

přibližně 16 kousků

35 minut + chladnutí

Potřebujeme:

Postup:

  1. Ve větším hrnci rozpusťte máslo, přidejte cukr a med a míchejte do úplného rozpuštění cukru.
  2. Přisypte vločky, sušené ovoce, semínka a ořechy, důkladně promíchejte.
  3. Směs pečlivě upěchujte do zapékací formy vyložené pečícím papírem.
  4. Pečte asi 15-20 minut při 170 °C, až hmota začne na okrajích hnědnout.
  5. Po vychladnutí vyklopte z formy a odstraňte papír. Úplně zchladlé rozkrájejte na libovolné tvary.

Můžete použít libovolné kombinace sušeného ovoce, semínek a ořechů, množství si určete dle vaší chuti.

Šťavnaté flapjacky

Přejeme dobrou chuť!


Související články:
Tofumisu
Mandlovo-kakaový koktejl s quinoou
Vločkové kopečky
Bulgurové rizoto se zeleninou, tempehem a smetanou Provamel
Ovesná kulajda
Jemná polévka ze žlutého hrachu se zeleninou
Rizoto s fazolemi adzuki
Celozrnné palačinky s banánem a datlovým sirupem
Babí léto, jak má být
VÍTEJTE, VELIKONOCE!


12.05.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Celer – léčivá potravina
Priessnitzův obklad
Melatonin - hormon tmy a spánku
Collesova zlomenina
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
„Hodný“ HDL cholesterol a „zlý“ LDL cholesterol
5 tipů, jak posilovat mozek!
Účinky alkoholu na lidské tělo z hlediska ajurvédy
Jak ulevit nemocným orgánům, rozpustit bolest a pochopit strach – 1. část rozhovoru s Terezou Kramerovou
Psychosomatika: zdánlivě triviální věda
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS