Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Slané Moringa lívance

30.03.2017
Slané Moringa lívance
Recept na slané lívance s Moringou plněné špenátem a čerstvým sýrem pro vás připravila výživová poradkyně Štěpánka Čápová.

Na 4 porce potřebujeme:

 

Slané Moringa lívance

Postup:

  1. Sušené droždí si rozmícháme v teplé vodě a necháme ho asi 10 min pracovat.
  2. Poté smícháme s vejci, vidličkou rozšleháme, osolíme, přidáme podmáslí a syrovátku, Moringu a řádně znovu vidličkou nebo metlou promícháme.
  3. Jakmile jsou všechny tekuté ingredience spojené, přimícháme i kukuřičnou a hrachovou mouku a promícháme v hladké tekuté těsto. Necháme v pokojové teplotě cca hodinu odpočívat a kynout.
  4. Po vykynutí těsta uděláme lžící nebo naběračkou malé lívanečky, které smažíme na vyhřáté pánvi mírně potřené kokosovým olejem.
  5. Mezi dvě vrstvy lívanců vkládáme podušený špenát s česnekem či jarní cibulkou a čerstvý sýr.

 

Tip: Na ozdobu a příjemné křupnutí doporučuji krátce orestovaná slunečnicová semínka.

 

Inspirujte se našimi zdravými kuchařkami.


Související články:
Tortilla s fazolovo-pekanovým čevabčiči
Zapečená rajčata s bulgurem
Jasmínová rýže s bylinkovou treskou


30.03.2017
autor: Štěpánka Čápová
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Jíst jedno jídlo denně - cesta k omlazení i dlouhověkosti, která není pro každého
Zatočte s opary!
Dvě cesty aneb Jsou dvě cesty, jak se můžeme postavit ke konfliktu mezi zdravím a nemocí
Heřmánek pravý – léčí od hlavy až k patě
Mít kus vlastní půdy je velký dar
Kolagen a naše pokožka
Acetylcholin
Reishi je přírodní kouč, trenér a motivátor
Bříza bílá (Betula alba)
Priessnitzův obklad
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS