Quinoový salát

Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

4 porce30 minut

Potřebujeme:

 

Postup:

  1. Quinou uvařte v osolené vodě (na 1 šálek quinoy 2,5 šálku vody). Po uvaření se quinoa vyznačuje příjemně lehkou, nadýchanou strukturou a jemnou, lehce oříškovou chutí.
  2. Uvařenou quinou smíchejte s přepůlenými rajčátky, na jemno nakrájenou červenou cibulí, posekanou mátou a olivovým olejem.
  3. Ochuďte limetkovou šťávou, případně dosolte a salát podávejte vychlazený.

Přejeme dobrou chuť!

 

Quinoový salát

Zpět nahoru

NOVÉ ČLÁNKY KAŽDÝ TÝDEN ZDARMA NA VÁŠ E-MAIL?

Přihlaste se zdarma k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.