Čekanka obecná, jeden ze zdrojů inulinu Často slyšívám, že kdysi dávno, před hodnou hrstkou let, bývaly čekanky plné louky, nicméně, nyní,… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 16. 11. 2020
Sladké fíky – zdroj vitamínů a antioxidantů Fíky jsou plody fíkovníku smokvoně (Ficus carica). Ten pochází původně z Orientu, ale v současnosti… PharmDr.Tomáš Arndt 03. 11. 2020
Rodina probiotik: jak se liší (Lactobacillus: – acidophilus – bulgaricus – rhamnosus – fermenti – helveticus – paracasei) V současnosti se můžeme velmi často setkávat v přípravcích na úpravu střevní mikroflóry s různými… PharmDr.Tomáš Arndt 13. 10. 2020
Tlusté střevo Tlusté střevo je orgán podřízený plicím. Okruh orgánů plic obecně souvisí s vůlí – tedy… Linda Maletínská, Joalis 04. 10. 2020
Jablečník – všelék s vůní jablek Jablečník obecný roste v přírodě od kolébky naší civilizace, a patří tak mezi nejstarší používané… Mgr. Vladimír VONÁSEK 29. 09. 2020
pH rovnováha + bylinné extrakty + prospěšné bakterie Vápník a hořčík, tak jsou klíčové minerální látky pro naší tělesnou rovnováhu. Jejich deficit nebolí,… Redakce Celostní medicína 24. 09. 2020