Cholesterol Velké procento cholesterolu se tvoří v játrech (80 %), zbývajících 20 % pochází ze stravy…. MUDr. Pavel Šácha 01. 05. 2019
Ibišek čínský Ibišek čínský (latinsky Hibiscus sinensis) je léčivá rostlina z rodu ibišek (hibiscus), který patří do… PharmDr.Tomáš Arndt 16. 03. 2019
Podpůrné účinky skořice Skořice je produktem stromu skořicovníku, jenž náleží do čeledi Vavřínovité. Nejčastěji se získává skořicová kůra… Mgr. Ing. Markéta Rozinková 31. 01. 2019
Česnekem proti celé řadě nemocí Bylo by příliš bláhové, myslet si, že je česnek samo spásný, beztoho, aniž bychom změnili… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 07. 01. 2019
Achyrant dvouzubý (Achyranthes bidentata) Achyranthes bidentata (v čínštině niu xi, Achyrant dvouzubý) je druh rostlin z čeledi Amaranthaceae. Roste… PharmDr.Tomáš Arndt 22. 12. 2018
Lecitin – nenápadný pomocník pro dobrou paměť a zdravé srdce Lecitin získal svoje jméno z řeckého slova pro žloutek – „lekithos“. Je obsažen například ve vejcích… PharmDr.Tomáš Arndt 11. 12. 2018