Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Polévka z hlívy á la dršťková

30.10.2014
Polévka z hlívy

Teplota padá, houby rostou. S podzimem přijde čas i na jedlé choroše, například na hlívu ústřičnou. V supermarketu ji nicméně najdete po celý rok, tak proč si neudělat „dršťkovou“?

Ingredience (cca na dvě porce):


Postup:
Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji necháme zesklovatět, přidáme červenou papriku a chvíli opékáme. Přidáme nadrobno nakrájenou a očištěnou hlívu, vše promícháme a zalijeme vroucím vývarem nebo vodou a přidáme bujón. Nastrouháme bramboru a mrkev, přidáme do polévky (mrkev je na chuť, brambora na zahuštění, takže místo brambory můžeme použít i mouku, jíšku, ovesné vločky,…). Přidáme kmín, pepř, majoránku a vaříme minimálně 45 minut, aby hlíva změkla.


Související články:
Polévka z Bali
Krémová špenátová polévka
Polévka minestrone
Lasagne se zeleninou a tofu
Čínská shouyu polévka s shitake a rýží


30.10.2014
zdroj: veganka.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Priessnitzův obklad
Hemofilové nákazy
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Proč je dobré vystavovat se nepohodlí a diskomfortu
Přetrhejte mentální vazby s nemocí. A uzdravte se…
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Zdravé vánoční cukroví
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Není losos jako losos
Červený čaj neboli Pu-Erh
Význam železa ve stravě
Klinický obraz nemoci dnešní doby
Jak vyčistit ucpané cévy?
Laktóza - skrytý problém
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS