Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Joalis


Ovesná kulajda

26.05.2016
Ovesná kulajda
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

4 porce

35 minut

Potřebujeme:

Postup:

  1. Sušené houby si den předem namočte.
  2. Nakrájenou cibuli osmahněte do zlatova, zalijte 0,5 litrem vody, přidejte sůl, koření, pokrájené brambory, houby a vařte do změknutí.
  3. Přilijte ovesný nápoj, povařte, přidejte ocet a Würzl, dochuťte do sladkokysela. Zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce vlažné vody.
  4. Před podáváním vyjměte koření a přisypte sekaný kopr. Polévku ještě můžete zjemnit ovesnou smetanou.
Ovesná kulajda

Přejeme dobrou chuť!


Související články:
Bulgurové rizoto se zeleninou, tempehem a smetanou Provamel
Šťavnaté flapjacky
Čínská shouyu polévka s shitake a rýží
Jemná polévka ze žlutého hrachu se zeleninou
Toskánská fazolová polévka
Špenátový krém s polentovými krutonky


26.05.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Emocionální kolotoč
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Hemoroidy - léčba, která zabírá
VIDEO: Proč nízkokalorické diety nefungují?
Hořčík - symbol klidu a míru v těle
5 tipů, jak zatočit s letními obtížemi přírodní cestou: Proti pocení šalvěj, na štípance olše
Priessnitzův obklad
4+2 způsoby, jak rozproudit lymfu!
Skořice – cinsulin
TAJEMSTVÍ RELAXACE A JÓGA NA HORÁCH - Třídenní workshop

185,- Kč
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS