Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost
Zakladatel Freshbedýnek Filip Říha o tom, jak mít více energie a být v lepší kondici
04.01.2019
Filip Říha

Znají ho nejčastěji jako toho, co založil Freshbedýnky. Podnikatel a kouč Filip Říha však neustále vyvíjí něco nového – poslední dobou třeba kokosové jogurty ve své firmě Wild & Coco. Má úžasnou ženu Katku, syna Alexe a kdysi dávno vystudoval ekonomii a management. Před deseti lety otočil svůj život novým směrem, a začal se zajímat o tzv. biohacking. Sám Filip o sobě říká: “Po dvou těžkých úrazech si vážím každého dne, kdy cítím radost, chuť do života a jsem zdravý. Baví mě experimentovat a shromažďovat funkční nástroje, jak žít ještě lépe. A to, co funguje nejvíc, předávám dál.“

Nelezme imunitě do zelí!
03.01.2019
Imunita člověka je nesmírně propracovaný a přírodou „vymazlený“ systém orgánů, tkání, různých druhů buněk a velkého množství chemických látek a vzájemně na sebe navazujících biochemických dějů.
Příčiny zánětu zdánlivě nenápadné
02.01.2019
Zánět

Významnou roli při rozvoji zánětu hrají volné radikály; ty mohou poškozovat buňky a vést k degenerativním nemocem, pokud je nemáme pod kontrolou a nejsou včas zlikvidovány. Součástí těchto nemocí je právě i zánět.

Kopřiva-skromný, ale velký pomocník z přírody
01.01.2019
Kopřiva

Kopřiva dvoudomá patří mezi známé léčivé rostliny. Na druhé straně ji ovšem řada lidí považuje za pouhý plevel a někteří za příliš “obyčejnou”. To je ovšem chyba, protože kopřiva obsahuje řadu zajímavých přírodních látek a má všestranné využití.

 

Rostlinné toxiny a naše strava
30.12.2018
Rostlinné toxiny

90 % našeho jídelníčku je založeno na potravinách, které jsou z pohledu úpravy stravy zcela nevhodné. Každý člověk má různé množství a různou kvalitu enzymů a tím pádem i různou prahovou hodnotu, kdy mu nějaká potravina začne škodit. Narušení střev, sliznice, střevních buněk, orgánů trávicího traktu, ale také různé úpravy jídla, jako jsou kvašení, fermentování, vaření a pečení, mají vliv na stravitelnost potravy.

články o zdraví: 5085   1 2 3 4 5 ... 1017



Priessnitzův obklad
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Jak vyčistit ucpané cévy?
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Hemofilové nákazy
Proč je dobré vystavovat se nepohodlí a diskomfortu
Zdravé vánoční cukroví
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Červený čaj neboli Pu-Erh
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Přetrhejte mentální vazby s nemocí. A uzdravte se…

363,- Kč
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS