Hrstková polévka se zeleninou

Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

4 porce45 minut

Potřebujeme:

Postup:

  1. Polévkovou směs vložte do půl litru studené vody a vařte, dokud nebude hrách měkký (cca 30 minut)
  2. Na kostky nakrájenou cibuli osmahněte na oleji dorůžova, přidejte na jemno nakrájenou zeleninu, ochuďte zeleninovým bujonem Würzl, osolte, zalijte vodou a vše krátce povařte do změknutí zeleniny.
  3. K uvařené zelenině přidejte uvařenou polévkovou směs, vše společně krátce povařte, ochuťte rozetřeným česnekem a majoránkou.
  4. Servírujeme s čerstvě nasekanou petrželkou.

Hrstková polévka se zeleninou

Tato polévková směs je univerzálně použitelná pro přípravu různých druhů polévek a je zdrojem velmi kvalitních živin.

Přejeme dobrou chuť!

Zpět nahoru

CHCETE SE PŘIHLÁSIT K ODBĚRU MAGAZÍNU CELOSTNÍ MEDICÍNY?

Přihlaste se k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.