prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Joalis


Hrstková polévka se zeleninou

07.07.2016
Hrstková polévka se zeleninou
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

4 porce

45 minut

Potřebujeme:

  • 100 g polévkové směsi Country Life BIO
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 200 g řapíkatého celeru
  • 200 g květáku
  • zeleninový bujon Würzl (1 kostka)
  • stroužek česneku
  • 1 lžička majoránky
  • mořská sůl
  • kudrnka
  • 4 lžíce olivového oleje

Postup:

  1. Polévkovou směs vložte do půl litru studené vody a vařte, dokud nebude hrách měkký (cca 30 minut)
  2. Na kostky nakrájenou cibuli osmahněte na oleji do růžova, přidejte na jemno nakrájenou zeleninu, ochuťte zeleninovým bujonem Würzl, osolte, zalijte vodou a vše krátce povařte do změknutí zeleniny.
  3. K uvařené zelenině přidejte uvařenou polévkovou směs, vše společně krátce povařte. Dochuťte rozetřeným česnekem a majoránkou.
  4. Servírujeme s čerstvě nasekanou petrželkou.
Hrstková polévka se zeleninou

Tato polévková směs je univerzálně použitelná pro přípravu různých druhů polévek a je zdrojem velmi kvalitních živin.

Přejeme dobrou chuť!


Související články:
Rizoto s fazolemi adzuki
Pinto salátek
Rostlinné kari
Rostlinný cheesecake s jahodami
Wrap s falešnou vajíčkovou pomazánkou a řeřichou
Toskánská fazolová polévka
Bramboráčky se žlutým hrachem
Dodejme si optimismus


07.07.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Bioženy ohrožují zemi
Vyvážená strava - pomoc při překyselení
Vitamín B3 – Niacin
Dýně Hokaido
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Hemeroidy - léčba, která zabírá
Překyselení organismu a zrádnost jeho jednoduchých řešení
Mládež, alkohol a oparový virus
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
Priessnitzův obklad
(c) 2004-2016 www.celostnimedicina.cz
O násRSS