Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Ekzém - stále vzdoruje uzdravení VI.

20.04.2007
Kyselé vnitřní prostředí
Rozhodující je rovnováha mezi kyselinami a zásadami (acidobazická rovnováha). V žaludku převažuje kyselina, trávení ve střevě potřebuje zásady. Dojde-li k přílišnému okyselení, například v důsledku poruch spojených s kvasnými pochody, je to již důvod pro vznik poruch trávení. Tuto rovnováhu si poškozujeme sladkostmi a cukrem, alkoholickými nápoji, kávou, bílou moukou v pečivu, zákuscích a ve chlebu.

Způsobujeme si takové změny střevního prostředí, které poškozují jeho trávicí výkonnost a škodí střevním bakteriím. O zbytek se postarají pesticidy, hormony, antibiotika, sedativa, které se vyskytují "jako dědictví" v mase, které konzumujeme. Pozornost bychom také měli věnovat cizokrajnému aromatickému ovoci, které je nepřirozenou potravou pro Středoevropana, a spíše dát přednost českému jablíčku, které je vypěstováno na našich zahradách. A co dnešní "moderní strava"? V obchodech je jídlo již krásně naservírováno, nakrášleno, nabarveno, stabilizováno, konzervováno. Pro oko je lahodné, chuťově zdá se, že je dobré.


Při pozorném přečtení obsahu zjistíme, že obsahuje mnoho chemie, i když výrobce tvrdí, že je to zdravotně nezávadné. Někdy se to ani nedozvíme, protože chemická sloučenina je zakódována pod značkou E..., nebo je přímo součástí čárkového značení.

Reklama v televizi nás denně bombarduje a vyzývá ke konzumaci coca-coly, spritů a žvýkaček, čokoládových vajíček. Kdo tomu má odolat? Uvědomíme-li si, do jaké míry je každý z nás vystaven těmto faktorům, které tolik zatěžují naše střevo, není žádným překvapením, že se dnes ztěží setkáváme s osobami se skutečně zdravým střevem. Bohužel není možné obnovit střevní flóru ze dne na den.


Přípravky, které máme k dispozici, se musí užívat delší dobu, tedy po mnoho týdnů a měsíců. Máme rozpracované osvědčené schéma pro mikrobiologickou terapii - řízenou střevní symbiozu.


Celková nabídka přípravků na ekzém.


Související články:
Ekzém – stále vzdoruje uzdravení
Ekzém – stále vzdoruje uzdravení II.
Ekzém - stále vzdoruje uzdravení III.
Ekzém - stále vzdoruje uzdravení IV.
Ekzém - stále vzdoruje uzdravení V.
Ekzém - stále vzdoruje uzdravení VII.
Ekzém - stále vzdoruje uzdravení VIII.
Ekzém - stále vzdoruje uzdravení IX.


20.04.2007
autor: MUDr. Pavel ŠÁCHA
další články v rubrice: Nemoci


 
Priessnitzův obklad
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Jak vyčistit ucpané cévy?
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Hemofilové nákazy
Proč je dobré vystavovat se nepohodlí a diskomfortu
Zdravé vánoční cukroví
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Červený čaj neboli Pu-Erh
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Přetrhejte mentální vazby s nemocí. A uzdravte se…
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS