Třtinový cukr Třtinový cukr představuje v našem jídelníčku zdravější variantu bílého rafinovaného cukru. Bílý cukr, na rozdíl… PharmDr.Tomáš Arndt 24. 06. 2017
VIDEO: Jaká jsou rizika slazení stevií? Jsou „zdravé alternativy“ cukru skutečně zdravé? Přečtěte si knihu Velmi osobní kniha o zdraví od… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 11. 10. 2016
VIDEO: Jak sladit méně a zdravěji? Jak sladit méně a zdravěji? Přirozeně, postaru, pokud možno bez jednoduchých cukrů a umělých sladidel. Přečtěte… Mgr. Margit Slimáková, Ph.D. 06. 10. 2014
Vychutnejte si sladkou chuť bez cukru Na téma cukr a jeho škodlivé účinky na náš organizmus vyšlo nespočet článků, pojednání a… PCC 17. 09. 2013
Stevia rebaudiana (stévie sladká) Po dlouhé době se konečně na našem trhu objevily přípravky obsahující stévii, což bylo nějaký… PharmDr.Tomáš Arndt 04. 05. 2012
Umělá sladidla mění způsob, jak tělo zpracovává přirozený cukr Umělá sladidla mohou způsobovat metabolické změny v tom, jak tělo reaguje na přirozený cukr. K… David Gutierrez 23. 06. 2011