A co kdybychom každý den jedli to stejné? Představte si, že byste si každý den chystali to stejné, týž snídani, totožný oběd, shodné… Mgr. Zuzana Švédová, Dis. 13. 01. 2020
Chronický zánět a kyselost tkání Mnoho nemocí, zvláště chronických, je podloženo překyselením tkáně. Je to způsobeno hlavně špatným stravovacím návykem, nedostatečným… MUDr. Pavel Šácha 20. 06. 2018
Deficit železa: nejčastější příčina chudokrevnosti u mladých žen Mladé ženy ve fertilním věku nejčastěji trpí nedostatkem železa. Příčinou tohoto jevu jsou jeho zvýšené… 25. 04. 2018
Zelený ječmen Zelený ječmen patří mezi, v současnosti velmi oblíbené, zelené potraviny. Do této skupiny potravin řadíme… PharmDr.Tomáš Arndt 01. 03. 2018
Přírodní rostlinné šťávy – Ječmen setý zelený V nedávné době se objevila na českém trhu nová originální řada přírodních rostlinných šťáv. Tato… 07. 06. 2016
Detoxikace pomocí přírodních rostlin Slovo detoxikace je latinského původu. Je složeno z předpony de- (značící obecně odstranění, vyloučení) a… PharmDr.Tomáš Arndt 08. 09. 2015