Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Bulgurové rizoto se zeleninou, tempehem a smetanou Provamel

19.05.2016
Bulgurové rizoto
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil je pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

4 porce

40 minut

Potřebujeme:

Postup:

  1. Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.
  3. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

Náš tip: Před podáním posypte opraženými slunečnicovými semínky a nadrobno nasekanou petrželkou.

Bulgurové rizoto

Přejeme dobrou chuť!


Související články:
Šťavnaté flapjacky
Tofumisu
Čínská shouyu polévka s shitake a rýží
Ovesná kulajda
Jemná polévka ze žlutého hrachu se zeleninou
Rizoto s fazolemi adzuki
Pinto salátek
Čočková sekaná se semínky


19.05.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Čím víc léků, tím víc nemocí... aneb porozumění místo boje
Jíst jedno jídlo denně - cesta k omlazení i dlouhověkosti, která není pro každého
Priessnitzův obklad
Sušení ovoce a zeleniny
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Červená fermentovaná rýže
Jaké největší stravovací chyby děláme
Nemoc není zlo, umožňuje člověku zlepšit charakter
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku

154,- Kč
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS