Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Super česnek

Bulgurové rizoto se zeleninou, tempehem a smetanou Provamel

19.05.2016
Bulgurové rizoto
Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil je pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

4 porce

40 minut

Potřebujeme:

Postup:

  1. Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky.
  2. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.
  3. Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
  4. Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.

Náš tip: Před podáním posypte opraženými slunečnicovými semínky a nadrobno nasekanou petrželkou.

Bulgurové rizoto

Přejeme dobrou chuť!


Související články:
Šťavnaté flapjacky
Tofumisu
Čínská shouyu polévka s shitake a rýží
Ovesná kulajda
Jemná polévka ze žlutého hrachu se zeleninou
Rizoto s fazolemi adzuki
Pinto salátek
Čočková sekaná se semínky


19.05.2016
zdroj: www.countrylife.cz
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Drtič kamenů… Chanca Piedra
Jak se rychle zbavit hněvu – extrémně jednoduchá japonská technika
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejste špatní, protože jste nemocní!
Priessnitzův obklad
Alfa-lipoová kyselina
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
Hořčík - symbol klidu a míru v těle
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Stresové zatěžování (Tarlovova cysta)

154,- Kč
(c) 2004-2017 www.celostnimedicina.cz
O násRSS