Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Bramborové preclíky s olivovou pomazánkou

02.03.2017
Bramborové preclíky
Bramborové preclíky s olivovou pomazánkou - skvělé občerstvení kdykoliv budete mít chuť.

6 porcí

60 minut + uvaření a vychladnutí brambor

Olivová pomazánka

 

V mixéru rozmixujte všechny suroviny dohladka.

 

Preclíky

Bramborové preclíky

Potřebujeme:

Postup:

  1. Uvařené, oloupané a prolisované brambory promíchejte s bylinkovou solí, dvěma vejci, rozehřátým kokosovým olejem a všemi moukami.
  2. Na vále zpracujte těsto, rozdělte na 32 stejných kousků, z každého vyválejte hada a vytvořte preclík.
  3. Preclíky klaďte na plech vyložený pečicím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a posypte konopným semínkem. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C po dobu 25–30 minut.

 

Přejeme vám dobrou chuť!

 

Celková nabídka zdravé výživy.


Související články:
Wrap s falešnou vajíčkovou pomazánkou a řeřichou
Zapečená rajčata s bulgurem
Tortilla s fazolovo-pekanovým čevabčiči


02.03.2017
zdroj: Časopis Dobroty, zima 2015–16
další články v rubrice: Zdravé recepty


 
Jíst jedno jídlo denně - cesta k omlazení i dlouhověkosti, která není pro každého
Zatočte s opary!
Dvě cesty aneb Jsou dvě cesty, jak se můžeme postavit ke konfliktu mezi zdravím a nemocí
Heřmánek pravý – léčí od hlavy až k patě
Mít kus vlastní půdy je velký dar
Kolagen a naše pokožka
Acetylcholin
Reishi je přírodní kouč, trenér a motivátor
Bříza bílá (Betula alba)
Priessnitzův obklad
(c) 2004-2018 www.celostnimedicina.cz
O násRSS