Bramborové preclíky s olivovou pomazánkou

Bramborové preclíky s olivovou pomazánkou – skvělé občerstvení kdykoliv budete mít chuť.

6 porcí60 minut + uvaření a vychladnutí brambor

Olivová pomazánka

V mixéru rozmixujte všechny suroviny dohladka.

Preclíky

Bramborové preclíkyPotřebujeme:

Postup:

  1. Uvařené, oloupané a prolisované brambory promíchejte s bylinkovou solí, dvěma vejci, rozehřátým kokosovým olejem a všemi moukami.
  2. Na vále zpracujte těsto, rozdělte na 32 stejných kousků, z každého vyválejte hada a vytvořte preclík.
  3. Preclíky klaďte na plech vyložený pečicím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a posypte konopným semínkem. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C po dobu 25–30 minut.

Přejeme vám dobrou chuť!

Celková nabídka zdravé výživy.

Zpět nahoru

CHCETE SE PŘIHLÁSIT K ODBĚRU MAGAZÍNU CELOSTNÍ MEDICÍNY?

Přihlaste se k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.