Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Autor: Ing. Štěpánka Gruberová

Červená řepa - opomíjená studnice zdraví
12.04.2018
Červená řepa Všichni ji známe, ale málokdo ji bere vážně. Stala se pochoutkou zámožných patricijů Říše římské, ale i obživou chudých. Historie červené řepy zkrátka sahá až do starověku. Kdybychom chtěli popsat její všechny léčivé vlastnosti, vydalo by to na několik stran.
9 jarních tipů na očistu těla, shození kil a doplnění energie
15.03.2018
Jarní detox Dle tradiční čínské medicíny 14. února začalo jaro, období jater a žlučníku. K jaru nepochybně patří očista těla od zimních prohřešků, aby se mohlo zase zregenerovat. Věřte, že odměnou může být lepší metabolismus, úbytek přebytečných kil, ale i pořádná dávka energie.
Bílá není vždy nevinná aneb pozor na vyšší glykemický index u některých sacharidů!
28.02.2018
Cukr Vedle bílkovin a tuků tvoří cukry třetí skupinu makroživin, bez nichž by se naše tělo neobešlo. Současná nadměrná konzumace pokrmů z bílé mouky, cukru a instantních či smažených jídel se nám ale tak trochu vymstila a kontrolky zdraví u mnoha lidí začínají výstražně blikat… V čem jsou pro nás tedy sacharidy dobré a na co si naopak dát pozor?
Maso a zas maso? Aneb fakta o zdravém příjmu bílkovin
04.01.2018
Maso Bílkoviny neboli proteiny jsou vedle tuků a sacharidů třetí skupinou makroživin, bez nichž by se naše tělo neobešlo. Pojďme si tedy na ně posvítit ze všech úhlů pohledu, a udělejme si tak více jasno ve prospěch svého zdraví.
Tipy na podporu imunity a prevence před civilizačními chorobami
07.12.2017
Meditace Držte se (ne)jedné zásady: Zásadité tělo = 100% zdraví. Víte o tom, že se zdravotní stav člověka odvíjí od poměru zásad a kyselin v organismu? Když se totiž (podle německého přírodovědce Petera Jentschury, který výzkumu této problematiky zasvětil více jak 30 let) naše vnitřní tělesné prostředí vyšplhá svou hodnotou pH nad 7 (směrem k zásaditým hodnotám), máme celkem vyhráno.
Počet článků: 6   1 2



Priessnitzův obklad
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Jak vyčistit ucpané cévy?
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Hemofilové nákazy
Proč je dobré vystavovat se nepohodlí a diskomfortu
Zdravé vánoční cukroví
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Červený čaj neboli Pu-Erh
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Přetrhejte mentální vazby s nemocí. A uzdravte se…
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS