Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví


Autor: Veronika Rodriguez

Zabijáci v jídle. EU chce zakázat škodlivé průmyslové tuky
13.09.2015
Máslo

Evropská komise sepisuje nová pravidla, jak výrazně omezit ztužené rostlinné tuky s obsahem transmastných kyselin. Podle lékařů kvůli jejich spotřebě zemřou ročně až čtyři miliony lidí.

Dětských cukrovkářů je čtyřikrát víc. Kvůli chemii v jídle
17.03.2015
Glukometr

Doposud se s vyšším rizikem diabetu spojovala jen obezita, nedostatek pohybu a rodinné dispozice. Nyní se ukazuje, že ke vzniku onemocnění přispívají také škodliviny v potravinách. Mezi českými školáky skokově přibývá cukrovkářů. Za posledních deset let se jejich počet zvedl na více než dva tisíce, tedy na čtyřnásobek. Důvod? Chemikálie v jídle. Podle odborníků přispívají ke vzniku diabetu hlavně pesticidy a alloxan, který se uvolňuje při bělení potravin.

Počet článků: 2   1



Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Extrasystoly aneb bouchání či vynechávání srdce
Priessnitzův obklad
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Jak vyčistit ucpané cévy?
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Nízký krevní tlak
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Hemofilové nákazy
Hemoroidy - příznaky a fotky
Zvětšené uzliny na krku
Dornova metoda
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS