Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Autor: Anna Hýžová

Živá strava je celistvé jídlo, které má svou životní energii neporušenou
06.03.2016
Zelenina

Období zimy klade nároky na kvalitu naší imunity, zde se prověří i naše stravovací návyky. Pokud jsme na jaře, v létě i na podzim tělu poskytovali dostatek a hojnost bylin, zelenolistých potravin (špenát, saláty, kapusta, pórek, brokolice atd.), ovoce a čerstvých podzimních ořechů a to vše v původní, nevařené podobě, pak jsme dostatečně vybaveni potřebnými látkami k tomu, abychom co nejpříznivěji zvládli období chladných měsíců.

Celerový salát se žampiony a pepřovou kešu zálivkou
03.03.2016
Celerový salát se žampiony a pepřovou kešu zálivkou
Celer je velmi bohatý na chlorid sodný - sůl, která je zde v organické, tedy pro nás dobře využitelné podobě. Kdo má ještě potřebu solit, může si celer usušit (do 42° C), namlet a pak jej přidat místo soli (která ve své anorganické podobě není pro nás vhodnou potravinou). Celer posiluje funkci žaludku, působí regeneračně na obnovu krve. Je silně močopudný, proto není vhodné jej jíst ve velkém množství. Je ideální proti nachlazení – celerové silice rozpouštějí hlen, dezinfikují sliznice a zabíjejí mikroorganismy.
Směs z vlašských ořechů
21.01.2016
Vlašské ořechy

Větvička ze stromu ořešáku schovaná pod polštářem měla přivolat věštecké sny. Vlašské ořechy mají sladkou chuť, teplou povahu a působí na dráhy ledvin, plic a tlustého střeva. Vyživují ledviny, prohřívají oblast kolem pasu a kolenou.

Raw recepty - Tatarka, hranolky a RAW hořčice
14.01.2016
Hořčice

V minulosti se používala léčebně tzv. hořčičná placka, směs pšeničné, hořčičné mouky a vody (případně jen hořčičná mouka). Přikládala se na bolestivá místa a jejich prokrvením pomáhala probudit vlastní léčebné síly organismu. Hořčici známe především jako semínka a z nich vyrobený pokrm „hořčici“. Ale vynikající a velmi chutné jsou její zelené listy, přidáním do salátu mu dodají skvělou kořeněnou chuť. Ve vitariánské kuchyni je hořčice vhodná pro svou záhřevnost především v zimních pokrmech.

Zdravý vánoční salát
22.12.2015
Vánoční salát Živá strava se vyznačuje svou jednoduchostí a ne příliš složitými kombinacemi. Přicházejí však i okamžiky, kdy se scházíme u stolu společně s rodinou a přáteli. Tak tomu je i na Štědrý den. Můžeme si v tento den vytvořit vynikající štědrovečerní večeři - raw vánoční salát s obalovaným avokádem. Vánoční salát jsem tvořila podle ingrediencí klasického salátu, jen jsem je neuvařila. Na talíři vypadá stejně jako klasický salát a rodině i přátelům velmi chutná.
Počet článků: 8   1 2



Priessnitzův obklad
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Jak vyčistit ucpané cévy?
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Hemofilové nákazy
Proč je dobré vystavovat se nepohodlí a diskomfortu
Zdravé vánoční cukroví
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Červený čaj neboli Pu-Erh
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Přetrhejte mentální vazby s nemocí. A uzdravte se…
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS