Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví


Autor: Lenka Žák

Víme, co jíme – Vědomé vaření
14.02.2013

Kdo jídlo vypěstoval, vyrobil, jak a kde? Jídlo bez chemie, které nenacestovalo mnoho kilometrů

Při nákupu si vybíráme vědomě. Tento fakt nás pomalými kroky více a více propojuje s Matkou přírodou i se sebou samými. Vědomý výběr znamená, že se zajímáme o to, jak plodina vyrostla, zda její vypěstování bylo v souladu s přírodou, jestli se neznečistily spodní vody, půda nebo ovzduší.

Počet článků: 1   1



Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Extrasystoly aneb bouchání či vynechávání srdce
Priessnitzův obklad
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Jak vyčistit ucpané cévy?
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Nízký krevní tlak
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Hemofilové nákazy
Hemoroidy - příznaky a fotky
Zvětšené uzliny na krku
Dornova metoda

239,- Kč
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS