Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví
Zdravá výživa


Ryze ženská přitažlivost

Autor: Hana Křenková

Dejte tělo do čistírny
09.02.2012
Pravidelně uklízíme svoje domácnosti, kabáty dáváme do čistírny, špinavé prádlo vypereme v pračce. Někdy je ale třeba vyčistit i naše těla.
Sójové výrobky
20.02.2008

Výživná hodnota sójového masa je neocenitelná. Půl kilogramu sóji se rovná 2 kilogramům masa, nebo 5 litrům mléka či 28 vejcím.
Sója pochází z východní Asie, kde se pěstuje více než 4000 let. I když se to nezdá, sója patří mezi luštěniny. Na počátku 19. století ji ve velkém množství začali pěstovat američtí farmáři, nikoliv však na jídlo, ale jako krmivo pro dobytek. Do našeho jídelníčku se dostala až po 2. světové válce.

 

Candida albicans neboli kvasinky
19.12.2007

Candida albicans je přirozenou součástí těla, ovšem pokud je vnitřní flóra organismu v nerovnováze, začne se nekontrolovatelně množit a způsobí infekci - kandidózu. Dostat ji ven z těla je velký problém. Tato kvasinka se nachází ve střevech, pohlavním ústrojí, ústech, jícnu a krku. Za normálního stavu je organismus schopen její množství kontrolovat. Přemnožení způsobuje oslabený imunitní systém, užívání antikoncepčních pilulek, antibiotik, stres, špatná výživa, nadměrné množství cukru, alkoholu, léků a drog.

Nakličování semen
09.02.2007
Konzumací naklíčených semen můžete podstatně zlepšit kvalitu své stravy, protože klíčící organismus je plný výživných látek.
Lidé nechávali semena nakličovat už před tisíciletími, tato metoda byla známá Číňanům před 3000 lety před Kristem. Znali ji také Aztékové, Navajové a Hunzové používali takto připravená zrna k přežití těžkých zim.
Stravování podle krevních skupin?
11.01.2007
Stále populárnější se stává v poslední době stravování podle konkrétního druhu krevní skupiny. Podle této teorie totiž existují vhodné, a naopak zcela nevhodné potraviny, které určuje právě krevní skupina.

Počet článků: 6   1 2



Priessnitzův obklad
Správně dávkovaný chlad může snížit nemocnost o více jak 90 % (rozhovor s Liborem Mattušem)
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Nejčastější příčiny bolestí na hrudníku
Hemoroidy - léčba, která zabírá
Jak vyčistit ucpané cévy?
Zdravé nepečené vánoční cukroví
Hemofilové nákazy
Proč je dobré vystavovat se nepohodlí a diskomfortu
Zdravé vánoční cukroví
Warfarin - co vám u lékaře neřeknou
Štítná žláza – jak se přestat „léčit“ a raději se svépomocně uzdravovat - 1. část
Červený čaj neboli Pu-Erh
Serotonin - osm přirozených způsobů, jak posílit jeho produkci a tím i dobrou náladu
Přetrhejte mentální vazby s nemocí. A uzdravte se…

29,- Kč
(c) 2004-2019 www.celostnimedicina.cz
O násRSS