Arašídové sušenky

Tento recept je vyzkoušený v restauraci Country Life v Praze a připravil jej pro vás šéfkuchař Petr Klíma.

15 kousků20 minut + 30 minut pečení

Potřebujeme:

Postup:

1. Máslo, arašídový krém a cukr smíchejte a utřete. Přidejte ostatní ingredience a důkladně promíchejte.

2. Z hustého těsta tvarujte sušenky, které pokládejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte do zhnědnutí ve vyhřáté troubě 25-30 minut na 180 stupňů. Nechte důkladně vychladnout.

Arašídové sušenky

Přejeme Vám dobrou chuť!

Zpět nahoru

CHCETE SE PŘIHLÁSIT K ODBĚRU MAGAZÍNU CELOSTNÍ MEDICÍNY?

Přihlaste se k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.