Arašídové ovesné sušenky

Lahodná chuť arašídů hraje hlavní roli v těchto sušenkách. Můžete použít hladké máslo nebo máslo s kousky arašídů a podle toho ovlivnit výslednou křupavost sušenek.

Ingredience

Jak na to?

  1. Ovesné vločky smíchejte s vodou a nechte 5 minut stát. Poté přidejte ostatní ingredience a promíchejte.
  2. Navlhčenými prsty tvarujte placičky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Pečte při teplotě 180 °C asi 20 minut.

Zdroj: www.countrylife.cz

Zpět nahoru

NOVÉ ČLÁNKY KAŽDÝ TÝDEN ZDARMA NA VÁŠ E-MAIL?

Přihlaste se zdarma k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.