Arašídové ovesné sušenky

sušenky e1599725642885

Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.

Lahodná chuť arašídů hraje hlavní roli v těchto sušenkách. Můžete použít hladké máslo nebo máslo s kousky arašídů a podle toho ovlivnit výslednou křupavost sušenek.

Ingredience

Jak na to?

  1. Ovesné vločky smíchejte s vodou a nechte 5 minut stát. Poté přidejte ostatní ingredience a promíchejte.
  2. Navlhčenými prsty tvarujte placičky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Pečte při teplotě 180 °C asi 20 minut.

Zdroj: www.countrylife.cz

Zpět nahoru

NOVÉ ČLÁNKY KAŽDÝ TÝDEN ZDARMA NA VÁŠ E-MAIL?

Přihlaste se zdarma k odběru novinek z webu Celostnimedicina.cz a už Vám neunikne ani jedna zajímavost ze světa celostní a alternativní medicíny.