prozdravi.cz
Vše pro vaše zdraví
krasa.cz
Vše pro vaši krásu
parfemy.cz
Značková parfumerie
hodinky.cz
Značkové hodinářství
sperky.cz
Značkové klenotnictví
vivantis.cz
Být sám sebou
logo  
lékařská poradnakatalog stránekobchod pro zdraví

Najdete nás na facebooku
Joalis


Apivitamin - vitamin, který chutná - vitaminová novinka na evropském trhu (komerční sdělení)

21.11.2006
Apivitamin obsahuje pouze přírodní látky (acerolu - zdroj přírodního vitaminu C, citrusový pektin a včelí med), které jsou bohaté na antioxidanty a flavonoidy. Apivitamin neobsahuje umělá barviva nebo přidané konzervační látky, není obohacen synteticky vyrobeným vitaminem C jako některé jiné vitaminové výrobky na zdánlivě přírodní bázi. Zpracování výrobku probíhá za studena, což je důležité pro zachování původní kvality včelího medu i stability přírodního vitaminu C. Významně posiluje odolnost organizmu.

Acerola (tropická třešeň) je velmi bohatá na přírodní vitamin C (až 50x více než citrony). Obsahuje jej ve formě několikrát složené kyseliny askorbové, jejíž vliv je zpravidla trvalejší než u jednoduché průmyslově vyráběné kyseliny askorbové (syntetický vitamin C). Někteří lidé reagují optimálně pouze na přírodní céčko, které je většinou i lépe stravitelné. Acerola dále obsahuje vitaminy A, B1, B2, B3, B6, kyselinu listovou, vitamin E, minerály a další důležité flavonoidy (vitamin P - rutin a hesperidin).


Vitamin C, který představuje 80% lidské potřeby vitaminů, aktivuje buněčný metabolismus, zvyšuje energii, chrání před infekcemi, má silné antioxidační účinky (chrání buňky před poškozením), zbavuje škodlivin, podporuje tvorbu červených krvinek, napomáhá udržovat dobrý stav kostí a krevního řečiště, chrání před neduhy srdce a cév. Působí při využití železa v těle, stimuluje zrání červených krvinek, snižuje hladinu cholesterolu. Obnovuje fyzickou výkonnost, urychluje hojení ran, odstraňuje pocit únavy a působí proti virovým a bakteriálním infekcím. Protože se v buňkách neukládá, je třeba jej pravidelně doplňovat.


Přírodní pektin (citrusový) na sebe váže většinu těžkých kovů (olovo, rtuť, kobalt aj.) a významně přispívá k jejich odstranění ven z těla. Pektin má z vláknin největší účinek na snížení cholesterolu. Tento pozitivní vliv je vysvětlován vychytáváním žlučových kyselin a jejich následným vylučováním.


Včelí med obsahuje vitaminy A, B1, B2, B6, D, H, K, E, P. Z důvodu obsahu železa podporuje krvetvorbu. Posiluje činnost srdce, ledvin, jater a plic, zlepšuje krevní oběh, tlumí vředové choroby žaludku. Přírodní cukry v medu jsou lehce stravitelné, nezatěžují organizmus jako cukry průmyslově rafinované. Včelí med zároveň působí jako účinný konzervant, který přirozeně chrání vitamin C před jeho nestabilitou, a proto u něj během skladování nedochází k obvyklým ztrátám jeho účinnosti.


Apivitamin (doplněk stravy) doporučujeme osobám se sníženou imunitou, oslabeným organizmem, vysokou hladinou cholesterolu, při nachlazení, únavě, stresu a zátěži organizmu.


Přípravek Vitamíny Apivitamin naleznete v naší nabídce.


21.11.2006
komerční sdělení
další články v rubrice: Ostatní


 
Bioženy ohrožují zemi
Vyvážená strava - pomoc při překyselení
Vitamín B3 – Niacin
Dýně Hokaido
Cukrovka - příznaky a hodnoty glykemie
Hemeroidy - léčba, která zabírá
Překyselení organismu a zrádnost jeho jednoduchých řešení
Mládež, alkohol a oparový virus
Jak snížit hladinu škodlivého LDL cholesterolu přirozenou cestou
Priessnitzův obklad
(c) 2004-2016 www.celostnimedicina.cz
O násRSS